Úvod Recepty Cannelloni con spinaci

Cannelloni con spinaci

Cannelloni con spinaci

Suroviny

cannelloni • 1/2 kg špenátu • sůl • 250 g ricotty nebo suchého tvarohu • 2 vejce • olivový olej • parmezán • rajčatová omáčkabešamel

Příprava

Špenát umyjeme a dáme do velkého kastrolu, osolíme, přidáme trochu olivového oleje, ani ne půl sklenky vody, přikryjeme poklicí a necháme vařit asi 3 minuty.

Špenát vymačkáme, případně trochu pokrájíme a dáme do větší mísy, osolíme, přidáme ricottu a vajíčka. Řádně rozmícháme. Můžeme přimíchat trochu parmezánu.

Připravenou směsí naplníme cannelloni.

Na dno zapékací misky nalijte rajčatovou omáčku, naskládejte cannelloni na ni a přelijte zbytkem omáčky s bešamelem. Pak posypejte parmezánem a dejte zapéct.

V předehřáte troubě pečte 30-40 minut při 200°C.

Čas přípravy: 40 - 50 minut

Kontaktujte nás

I.C.B.C. spol. s r.o.

Zámecká 30
751 24 Přerov-Čekyně
Tel.: +420 581 211 784
Fax: +420 581 213 834
E-mail: icbc@icbc.cz

Najdete nás

     

Novinky na e-mail