Úvod Recepty Čekanka Ripassata

Čekanka Ripassata

Čekanka Ripassata

Suroviny:

čekankaolivový olej • česnek • feferonky • sůl • kapary

Příprava: 

Čekanka Ripassata znamená doslova uvařená a osmahnutá 5 minut na pánvi s olivovým olejem, česnekem, feferonkou a kapary.

La Scarola ripassata je jednoduchý a rychlý recept. Tento produkt může být také ideální pro smíchání s celozrnnými těstovinami, rýží nebo jako příloha k lahodné mozzarelle. Vhodné jako oběd nebo večeře typicky vegetariánského stylu.

Čas přípravy: 20- 25 minut

Porce: 4-5 osob

Kontaktujte nás

I.C.B.C. spol. s r.o.

Zámecká 30
751 24 Přerov-Čekyně
Tel.: +420 581 211 784
Fax: +420 581 213 834
E-mail: icbc@icbc.cz

Najdete nás

     

Novinky na e-mail