Úvod Recepty Penne alla siciliana

Penne alla siciliana

Penne alla siciliana

Suroviny

• 400g řezance • velká cibule • 3-4-stroužky česneku •  máslo • olivový olej • 1kg krájených rajčat 
•  sůl •  bazalka •  parmezán • 3 lilky •  mozzarella.

Příprava

Lilky nakrájíme na plátky asi 6 mm silné a ogrilujeme v mikrovlnné troubě - nebo osmažíme na velké pánvi na olivovém oleji po obou stranách. Mezi tím ve větším kastrolu zpěníme drobně nakrájenou cibuli a česnek na másle a olivovém oleji - dohromady do sklovata, přidáme krájená rajčata, rozmačkáme je a za stálého míchání 10 - 15 minut vaříme. Nakonec přidáme bazalku.
Jakmile šťáva hodně zhoustne a olej se zabarví do červena, přidáme uvařené a scezené těstoviny a posypeme parmezánem, přidáme mozzarellu nakrájenou na kostičky, zamícháme, vypneme oheň, a posypeme grilovaným lilkem, nakrájeným na malé kousky a zamícháme.

Čas přípravy: 25 minut

Porce: 4 osoby

Kontaktujte nás

I.C.B.C. spol. s r.o.

Zámecká 30
751 24 Přerov-Čekyně
Tel.: +420 581 211 784
Fax: +420 581 213 834
E-mail: icbc@icbc.cz

Najdete nás

     

Novinky na e-mail