Úvod Recepty Gnocchi senza glutine con il sugo alla napoletana

Gnocchi senza glutine con il sugo alla napoletana

Gnocchi senza glutine con il sugo alla napoletana

Suroviny

Bramborové noky bez lepkuomáčka z cherry rajčat s bazalkousůl • voda • parmezán • olivový olej

Příprava

Připravíme si hrnec s větším množstvím vody a přivedeme k varu. Jakmile voda začne vřít, mírně osolíme a vsypeme noky. Vaříme, dokud všechny noky nevyplavou na povrch (cca 2 minuty). Ihned scedíme.

Omáčka Sacla je již hotová, stačí pouze ohřát v malém hrnci nebo na pánvi a smíchat s uvařenými noky a trochou olivového oleje.

Můžete posypat strouhaným sýrem, nejlépe parmezánem.

Čas přípravy: 5 - 10 minut

Kontaktujte nás

I.C.B.C. spol. s r.o.

Zámecká 30
751 24 Přerov-Čekyně
Tel.: +420 581 211 784
Fax: +420 581 213 834
E-mail: icbc@icbc.cz

Najdete nás

     

Novinky na e-mail