Tento e-shop využívá cookies

Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?

Cookies nastavení

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat nastavení cookies níže.

Rajčata

Produkty z rajčat se stávají čím dál tím více oblíbenější surovinou nejen italské kuchyně. Nabízíme rajčata sušená, krájená, drcenáloupaná dále rajčatové protlaky a pyré. O tom, že nám záleží na kvalitě našich produktů, se můžete přesvědčit u nabídky kečupů. Náš 100% přírodní produkt bez chemických konzervantů dokonce získal cenu na mezinárodní potravinářské soutěži v Kolíně nad Rýnem.


Probíhá načítání komponenty
Sušená rajčata Cannone 100g
Nejprodávanější

Sušená rajčata Cannone 100g

36,00 Kč
31,30 Kč bez DPH
Ks
Skladem
Sušená rajčata  
Sušená rajčata v oleji Cannone 290g

Sušená rajčata v oleji Cannone 290g

150,00 Kč
130,43 Kč bez DPH
Ks
Skladem
Sušená rajčata v olivovém oleji
Sušená rajčata v oleji Cannone 990g

Sušená rajčata v oleji Cannone 990g

249,00 Kč
216,52 Kč bez DPH
Ks
Skladem
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji
Sušená rajčata Cannone 1kg

Sušená rajčata Cannone 1kg

343,00 Kč
298,26 Kč bez DPH
Ks
Skladem
Sušená rajčata  
Susena_rajcata_v_oleji_original_2900g

Sušená rajčata v oleji Cannone 2,9kg

629,00 Kč
546,96 Kč bez DPH
Ks
Skladem
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji

Produkty z rajčat jsou v Itálii naprostou samozřejmostí téměř každého jídla. Sušená rajčátka neboli Pomodori secchi jsou přímo základní surovinou zdejší gastronomie. K pravé chuti sušených rajčat je potřeba ostré slunce jižní Itálie, slaný vzduch a bioprostředí, které se dá velmi těžko něčím nahradit. Tato pochutina se postupně dostává i k nám. Nebojíme se experimentovat a používat ji ve studené i teplé kuchyni, kde se výborně hodí do těstovin nebo k masu. Ze sušených rajčat můžete zkusit vyrobit tzv. paté, což jsou rozmletá sušená rajčata, která můžete použít při přípravě studených pokrmů.

Zelená pochoutka

A pokud přemýšlíte, co dalšího přidat do těstovin nebo salátu, zkuste zelené olivy bez pecek. Zelené olivy se sklízejí na podzim jako nezralá forma černých oliv, které se sbírají až v prosinci. Mají výraznou chuť, která skvěle doplní nejen saláty a těstoviny, ale jsou oblíbenou surovinou na pizze nebo k vínu.