Úvod Recepty Ravioli alla ricotta e salvia

Ravioli alla ricotta e salvia

Ravioli alla ricotta e salvia

Suroviny:

• 2 balíčky Raviol s tvarohem a špenátem •  4 silnější plátky másla • 10-15 lístků čerstvé nebo mražené šalvěje • strouhanka •  sůl •  parmezán •


Příprava: 

V menším množství vody uvaříme Ravioly - čtvercové šátečky plněné špenátem a tvarohem-ricottou- a scedíme je. Pozor, vaříme jen velmi krátce, podle návodu na obalu, nebo, jsou-li čerstvé, domácí, tak max. 5 min. Protože jsou z těsta s vejci, tak se snadno a rychle rozvaří. V teflonovém kastrolu nebo na větší pánvi rozpustíme máslo, osolíme, přidáme větší lístky šalvěje, trochu strouhanky a zpěníme. Přidáme uvařené a scezené Ravioly, opatrně zamícháme, posypeme parmezánem. Ihned servírujeme.

Čas přípravy:  10-15 minut

Porce: 4 osoby

Kontaktujte nás

I.C.B.C. spol. s r.o.

Zámecká 30
751 24 Přerov-Čekyně
Tel.: +420 581 211 784
Fax: +420 581 213 834
E-mail: icbc@icbc.cz

Najdete nás

     

Novinky na e-mail