Úvod Recepty Tagliatelle al pomodoro

Tagliatelle al pomodoro

Tagliatelle al pomodoro

Suroviny

• 400g tagliatelle • cibule • olivový olej • 1kg krájených rajčatsůl • bazalka • parmezán

Příprava

Nadrobno nakrájenou větší cibuli zpěníme v širším kastrolu na olivovém oleji do sklovata, přidáme krájená rajčata, osolíme a za občasného míchání 10 - 15 minut vaříme.

Nakonec přidáme bazalku, čerstvou nebo mraženou. Jakmile šťáva hodně zhoustne, přidáme do kastrolu s omáčkou uvařené a scezené těstoviny, zamícháme a hodně posypeme parmezánem. Ihned servírujeme.

Čas přípravy: 20 minut

Porce: 4 osoby

Kontaktujte nás

I.C.B.C. spol. s r.o.

Zámecká 30
751 24 Přerov-Čekyně
Tel.: +420 581 211 784
Fax: +420 581 213 834
E-mail: icbc@icbc.cz

Najdete nás

     

Novinky na e-mail