Vepřová klobása Cotechino Modena Levoni 500g
Detailní popis
Cotechino Precotto vařená klobása - TIP na Silvestrovskou večeři po italsku.
Cotechino je vyrobeno z vepřového masa, hlavy prasete, libového vepřového masa, střední najemno nasekané kůže, soli a pepře. Maso a koření jsou smíchány a poté plněny do vepřových střev. Poté se suší v kamnách na dřevo.
Pro přípravu se vpichují malé otvory do kůže a klobásky se vaří dvě až tři hodiny na mírném ohni.
Na Silvestra se podavá Cotechino s čočkou nebo polentou a nesmí chybět na žádném italském stole.
Složení
Vepřové maso 57%, kůže, vepřové sádlo, jedlá sůl, koření, antioxidant: E301 dusitan sodný, konzervant: E250 askorban sodný, přírodní aroma.
Bez lepku. Bez laktózy a přidaných polyfosfátů.
Příprava
Vložte v uzavřeném obalu do vroucí vody a nechte vařit 20 minut. Před dokončením vyjměte z obalu, odstraňte vodu, která se uvnitř vytvořila a můžete servírovat.
Obsah tohoto produktu je kontrolován a garantuje jeho perfektní trvanlivost v nepoškozeném obalu. V případě poškození nebo protržení obalu Vás žádáme, abyste jej nepoužili. Zašlete nám jej zpět a my se postaráme o náhradu.
Další informace
Hmotnost: 500g e
Výživové hodnoty na 100 g
Energie | 1445 kJ/349 kcal |
---|---|
Tuky z toho nasycené mastné kyseliny |
30 g 12 g |
Sacharidy z toho cukry |
0 g 0 g |
Bílkoviny | 19 g |
Sůl | 2,2 g |
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!