Úvod Smetana Slazená Hulala - rostlinná šlehačka 1000ml

Hulala - rostlinná šlehačka 1000ml

Cukrářský výrobek na bázi rostlinných tuků s dlouhodobou trvanlivostí UHT
Tekutý emulgovaný rostlinný jedlý tuk slazený ke šlehání Detailní informace

Cena s DPH 74,00 Kč
Cena bez DPH 64,35 Kč
 ks
Dostupnost Skladem
Kód produktu 02013

Hulala - rostlinná šlehačka 1000ml

Hulala slazená obsahuje 27% rostlinného tuku a 11% cukru. Nahrazuje živočišnou smetanu ke šlehání. Výhodou Hole slazené je dlouhodobá trvanlivost, skladování do 20°C, rostlinné šlehačky není možné přešlehat, mají větší nášleh nežli živočišné smetany a je možné je ředit vodou nebo raději mlékem. V případě ředění plnotučným mlékem je možno použít až 30% mléka. Další výhodou je prodloužení doby zpracování - rostlinná šlehačka vydrží až 48 hodin beze změn.

Složení

Voda, hydrogenovaný rostlinný olej z palmových jader (26%), cukr (11%), mléčné bílkoviny, stabilizátory: E420ii, E463, emulgátory: E472e, sójový lecitin E322, E472b, sůl, přírodní aroma, barvivo: E160a

Použití

Ideální na zdobení dortů, na výrobu krémů a zmrzlin. Výrobek bude chutnější, dáte-li ho před šleháním na 3 hodiny do ledničky. Šlehá se při teplotě 8-12°C samostatně nebo s přidáním smetany nebo až 30% plnotučného mléka. Po našlehání může být uskladněna v chladničce i v mrazničce.

Dalši informace

Balení: 1000 ml
Karton: 10 ks (objednat lze libovolné množství kusů)
Skladování: Skladujte při pokojové teplotě, která nepřesahuje 20°C. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3-4 dní. Pro zachování optimální kvality výrobku doporučujeme skladovat při teplotě +12°C+18°C

Výživové hodnoty na 100 ml

Energie 1246kJ/301kcal

Tuky

  z toho nasycené mastné kyseliny

27,3 g

27,0 g

Sacharidy

  z toho cukry

13,3 g

11,6 g

Bílkoviny 0,59
Sůl 0,22 g

Produkt je zařazen v následujících kategoriích

Kontaktujte nás

I.C.B.C. spol. s r.o.

Zámecká 30
751 24 Přerov-Čekyně
Tel.: +420 581 211 784
Fax: +420 581 213 834
E-mail: icbc@icbc.cz

MOŽNOSTI PLATBY

DOPRAVNÍ SPOLEČNOSTI

Vlastní doprava

      

Novinky na e-mail