Úvod Recepty Fettuccine alle rigaglie

Fettuccine alle rigaglie

Fettuccine alle rigaglie

Suroviny

• 300g fettuccine • 500g kuřecích vnitřností • olivový olej • cibuli • česnek • hodně petrželky • rozmarýn • šalvěj • 4 lžíce nastrouhaného parmezánu • sůl

Příprava

Do většího, širšího kastrolu dáme zpěnit cibulku, přidáme 4 nakrájené stroužky česneku, zpěníme a přidáme nadrobno nakrájené kuřecí srdce a žaludky. Za stálého míchání smažíme asi 10 min. Přidáme nadrobno nasekanou petrželku, rozmarýn a šalvěj, a pak na kousky nakrájená kuřecí játra. Mícháme a smažíme dalších 5 minut. Podlijeme sklenkou bílého vína, mícháme, necháme vypařit víno, osolíme a vypneme. Ponorným mixerem mírně rozmixujeme. Přidáme uvařené fettuccine, zamícháme a hodně posypeme parmezánem.

Čas přípravy: 20 minut

Porce: 4 osoby

Kontaktujte nás

I.C.B.C. spol. s r.o.

Zámecká 30
751 24 Přerov-Čekyně
Tel.: +420 581 211 784
Fax: +420 581 213 834
E-mail: icbc@icbc.cz

Najdete nás

     

Novinky na e-mail