Sušené chlebové tyčinky Bibanesi 100g
Detailní popis
Lahodné aroma a kvalita tyčinek Bibanesi je výsledkem moudrého spojení pečlivého výběru surovin a výrobního postupu podle nejlepší rukodělné tradice.
Těsto, získané smícháním vybraných druhů mouky se 100 % italským extra panenským olivovým olejem, bez přidání jakýchkoli konzervantů, se nechává odpočinout více než osmnáct hodin: velmi pomalé kynutí s tzv. „dlouhými kvasnicemi“. Potom se Bibanesi ručně vyválejí a tvarují. Nakonec se lehce posypou sezamovými semínky, což obohatí a ještě zvýrazní jejich nezaměnitelnou chuť.
Díky tomuto způsobu zpracování a díky pečlivé pozornosti, věnované jejich chuti, se Bibanesi liší od jakéhokoli jiného typu chleba nebo tyčinek a příjemně doplňují každé jídlo. Jejich obal zaručuje, že zůstávají křupavé a čerstvé a představují lehký a výživný potravinový výrobek.
Složení
Hladká mouka typu 0 (měkká pšenice), extra panenský olivový olej (12%), sádlo, mořská sůl, sladový extrakt, sladový extrakt (z ječmene, pšenice), mouka ze sladových obilovin (ječmen, pšenice), droždí, povrch posypaný sezamovými semínky (0,2%).
Obsahuje lepek a sezam.
Použití
Chlebové tyčinky s extra panenským olivovým olejem. Jsou ideální pro zdravé a vyvážené stravování. Ideální jako:
- Předkrm
- Příloha k hlavnímu jídlu
- Příloha k sýru (Parmigiano Reggiano) a italské šunce (Parma)
- K pivu a vínu
Další informace
Balení: 100 g
Karton: 24 ks (objednat lze libovolné množství kusů)
Skladování: Uchovávejte v chladu a suchu. Pro lepší uchování čerstvého výrobku po otevření přeložte a uzavřete vhodnou lepící pečetí na obale.
Výživové hodnoty na 100 g
Energie | 1986 kJ/473 kcal |
---|---|
Tuky z toho nasycené mastné kyseliny |
19 g 3,9 g |
Sacharidy z toho cukry |
61 g 2,4 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 2,0 g |
Bibanesi jsou vyrobeny z chlebového těsta na rozdíl od tyčinek a grissin
Absolutně bez konzervantů, emulgátorů, látek zlepšujících výrobu pečiva, syntetických přísad, barviv: prostě voňavý, zdravý, čistý produkt.
Ruční vyválení těsta, těsto je zpracováváno ručně. Molekulární struktura těsta tedy není vystavována zákrokům, typickým pro mechanizovaný výrobní postup – žádné formy, vyhlazování nebo válcování – a proto si zachovává ony vlastnosti, které se přeměňují na vůni a křehkost výrobku, právě vytaženého z pece. Navíc se všechny Bibanesi - kolem dvou milionů kusů upečených každý den – mezi sebou navzájem trochu liší, což je způsobeno ručním zpracováním.
Kynutí více než 22 hodin, famózní “dlouhé kynutí” díky použití kvalitních druhů mouky s bohatým přírodním obsahem lepku.
Extra panenský olivový olej 12%, s regionální certifikací, pocházející ze slavného tuzemského kultivaru s přírodním a neobyčejně bohatým obsahem živin.
Čtyřsložkový obal: prestižní obal, který chrání Bibanesi i díky pevné hliníkové fólii, která je schopna udržet výrobek naprosto čerstvý po dobu 12 měsíců (minimální doba trvanlivosti výrobku = 1 rok).
Dlouhé pečení při proměnlivé nízké teplotě, které umožňuje péct současně kusy o značně rozdílných rozměrech, gramáži a tloušťce. I to je nezvratný důkaz výhradně ručního zpracování.
Žádné plýtvání: v restauracích nebo vinotékách nedochází k žádnému plýtvání (žádné otevřené obaly a jen zpola spotřebovaný obsah, žádné drobení nebo kousky pečiva na vyhození). Stačí věnovat dostatečnou pozornost správnému uzavření obalu po každém použití pomocí vhodné sponky a výrobek zůstane stále voňavý.
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!