Úvod Recepty Tabbouleh z bulguru

Tabbouleh z bulguru

Tabbouleh z bulguru

Suroviny

• 150g bulguru • 4 rajčata • 1 salátová okurka • 100g oliv • 1 stonek máty • panenský olivový olejsůl • pepř

Příprava

Bulgur uvaříme ve vroucí vodě do měkka (dle času na obalu) - 1 hrnek bulguru na 2 hrnky vody. Jakmile má správnou konzistenci, stáhneme jej z ohně a propláchneme studenou vodou.

Rajčata, okurky a olivy pokrájíme na malinké kousky, mátu nasekáme a vše v misce promícháme s bulgurem.

Osolíme, opepříme a omastíme olivovým olejem (nešetříme).

Necháme v ledničce vychladit.

Čas přípravy: 20 minut

Kontaktujte nás

I.C.B.C. spol. s r.o.

Zámecká 30
751 24 Přerov-Čekyně
Tel.: +420 581 211 784
Fax: +420 581 213 834
E-mail: icbc@icbc.cz

Najdete nás

     

Novinky na e-mail