Sušené chlebové tyčinky Kamut Bio Bibanesi 250g
Detailní popis
Bibanesi s kamutem jsou výsledkem moudrého spojení způsobu výroby chleba, inspirovaného nejlepší rukodělnou tradicí a výhradního použití kamutu, prapůvodní ušlechtilé obiloviny ( duše země Egypťanů ). Je pěstovaná výhradně biologickou metodou bez geneticky modifikovaných organismů, pšenice kamut má vysokou výživnou hodnotu, velký obsah vzácných minerálů – je bohatá na selen – a obsahuje hodně proteinů. Kamut může být vynikající alternativou pšenice, a to hlavně pro velkou část lidí, kteří jsou na tuto obilovinu přecitlivělí. Bibanesi s kamutem jsou bez jakýchkoli konzervantů nebo přísad, tvarují se ručně po velmi pomalém kynutí, které trvá mnoho hodin. Jsou obohaceny kvalitním 100 % italským extra panenským olivovým olejem a na povrchu lehce posypány kukuřicí. I Bibanesi s kamutem mají jasný a nazlátlý lesk a překvapují svou harmonickou, sladkou a nezaměnitelnou chutí, inspirovanou lehkou příchutí másla a oříšků. I Bibanesi s kamutovou moukou, tak přirozeně dobré a voňavé, jsou vhodnou přílohou ke každému sladkému i slanému jídlu a evokují autentickou chuť dobrého, kdysi ručně vyráběného chleba.
Další informace
Složení
Mouka typu Kamut (76,7%), extra panenský olivový olej (10,5%), sádlo, mořská sůl, akátový med italský, ovocný cukr, droždí, posypáno kukuřičným práškem (0,8%).
Obsahuje alergeny: Pšenice.
Použití
Chlebové tyčinky BIO Kamut s extra panenským olivovým olejem. Jsou ideální pro zdravé a vyvážené stravování. Idealní jako:
- Předkrm
- Příloha k hlavnímu jídlu
- Příloha k sýru (Parmigiano Reggiano) a italské šunce
Další informace
Balení: 250 g
Karton: 14 ks (objednat lze libovolné množství kusů)
Skladování: Uchovávejte v chladu a suchu. Pro lepší uchování čerstvého výrobku po otevření přeložte a uzavřete vhodnou lepicí pečetí
Bibanesi jsou vyrobeny z chlebového těsta na rozdíl od tyčinek a grissin
Absolutně bez konzervantů, emulgátorů, látek zlepšujících výrobu pečiva, syntetických přísad, barviv: prostě voňavý, zdravý, čistý produkt.
Ruční vyválení těsta, těsto je zpracováváno ručně. Molekulární struktura těsta tedy není vystavována zákrokům, typickým pro mechanizovaný výrobní postup – žádné formy, vyhlazování nebo válcování – a proto si zachovává ony vlastnosti, které se přeměňují na vůni a křehkost výrobku, právě vytaženého z pece. Navíc se všechny Bibanesi - kolem dvou milionů kusů upečených každý den – mezi sebou navzájem trochu liší, což je způsobeno ručním zpracováním.
Kynutí více než 22 hodin, famózní “dlouhé kynutí” díky použití kvalitních druhů mouky s bohatým přírodním obsahem lepku.
Extra panenský olivový olej 12%, s regionální certifikací, pocházející ze slavného tuzemského kultivaru s přírodním a neobyčejně bohatým obsahem živin.
Čtyřsložkový obal: prestižní obal, který chrání Bibanesi i díky pevné hliníkové fólii, která je schopna udržet výrobek naprosto čerstvý po dobu 12 měsíců (minimální doba trvanlivosti výrobku = 1 rok).
Dlouhé pečení při proměnlivé nízké teplotě, které umožňuje péct současně kusy o značně rozdílných rozměrech, gramáži a tloušťce. I to je nezvratný důkaz výhradně ručního zpracování.
Žádné plýtvání: v restauracích nebo vinotékách nedochází k žádnému plýtvání (žádné otevřené obaly a jen zpola spotřebovaný obsah, žádné drobení nebo kousky pečiva na vyhození). Stačí věnovat dostatečnou pozornost správnému uzavření obalu po každém použití pomocí vhodné sponky a výrobek zůstane stále voňavý.
Výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 474 kcal/1989 kJ |
---|---|
Bílkoviny | 13,0 g |
Sacharidy z toho cukry |
61,0 g 2,8 g |
Tuky z toho nasycené |
19,0 g 4,0 g |
Vláknina | 0,0 g |
Sůl | 1,6 g |
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!