Bramborové noky se špaldovou moukou Poggio 500g
Detailní popis
Gnocchi (noky, ňoky) jsou potravinářské výrobky ve tvaru malých knedlíčků. Původem pocházejí z Itálie a používají se jako příloha pravděpodobně už od římských dob. Jako příloha se podávají k omáčkám, v italské kuchyni se také zapékají se sýrem na mnoho způsobů.
Složení
Voda, špaldová mouka 20%, pšeničná mouka 8%, dehydrogenované brambory s emulgátory: mono a di glyceridy mastných kyselin, přírodní aroma, koření, bramborová mouka, kuchyňská sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorbát draselný, prach z rýžové moučky.
Obsahuje lepek.
Použití
- Příloha
- Hlavní chod
- Po česku: vhodné ke všem druhům omáček, např. rajská, koprová, houbová, s gulášem, se zelím a s uzeným masem. Nebo i na sladko jako škubánky s mákem a s ořechy
-
Po italsku: především s rajčatovými omáčkami a parmezánem, s gorgonzolou, se smetanovými omáčkami, s pestem nebo jen s olivovým olejem a posypané parmezánem, s rozpuštěným máslem a šalvějí, s boloňskou omáčkou, a i s houbami
Další informace
Hmotnost: 500g
Karton: 12 ks (objednat lze libovolné množství)
Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 3-4 dnů.
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!